Valokuvaaja Jone Matilainen

Pieksämäkeläinen valokuvaajayrittäjä, aviomies ja perheenisä (s.1975).

Vuonna 2011 Varkauden seudulla aloittanut ja sittemmin pieksämäkeläistynyt yritys keskittyy lämminhenkiseen, rentoon ja persoonalliseen valokuvaukseen, sekä digitaalitaiteeseen, mainostuotantoon ja graafiseen suunnitteluun niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Palvelut tuotetaan rauhassa ja asiakasta kuunnellen, pyrin välttämään liukuhihnatuotantoja.
Viihtyisät, tyylikkäät ja teknisesti korkealaatuiset studiotilat ja valokuvaamo löytyvät nykyisin osoitteesta Savontie 3, aivan kaupungin ydinkeskustassa.

Yrityksille tuotetaan laadukkaita ja teknisesti korkealaatuisia kuvauspalveluja (tuotekuvaukset, henkilöstökuvaukset jne), sekä graafisen suunnittelun palveluita, kuten logosuunnittelua, painomateriaalien ja webgrafiikan tuotantoa. Mahdollisuus myös websuunnitteluun, ikkuna/autoteippauksiin ja muihin perinteisiin mainostoimistopalveluihin.
Palvelen myös useita tahoja freelance-lehtikuvaajana. (mm. A-Lehdet, AlmaMedia, Pellervo-Media, useita aikakauslehtiä ja webjulkaisuja)

Yksityishenkilöille palvelut kohdentuvat eniten valokuvauspuoleen; hääkuvauksiin, valmistujaiskuvauksiin, perhe/juhlakuvauksiin, muotokuviin, sekä vauva- ja raskausajan kuvaukseen. Tuotan ja valmistan myös laadukkaita kuvatuotteita ja tulosteita oman verkkokaupan kautta ja teen erilaisia vanhojen kuvien korjaus- ja suurennospalveluita. Suunnittelen myös erilaisia personoituja kutsu-, kiitos- ja esim. onnittelukortteja, sekä valokuvaamosta saat myös viralliset passikuvat heti mukaan, sähköisesti poliisille toimitettuna, tai paperiversiona.

Tulevaisuudessa yrittäjällä siintelevät visioissa normaalin työskentelyn lisäksi kirjan julkaisu, sekä pidemmät kuvausmatkat ulkomaille. Asiakastöitä olen tehnyt tähän mennessä kattavasti kotimaassa, sekä Ruotsissa, Espanjassa ja Italiassa.


Valokuvanäyttelyt:
- "Mourning - Explorations in Sorrow", 2013
- "Sydämeni Matka", yhteisnäyttely, 2015
- "RO4R"- jatkuva onlinenäyttely, alkaen 2016
- "+ - 13", yhteisnäyttely, 2019


Yritykselläni on Asiakastiedon myöntämä Suomen Vahvimmat- sertifiointi.

Pienyrittäjän elämää ja töitä Instagramissa:

Using Format