What´s new / Ajankohtaista

22.11.2021 Black Fridayn erikoistarjoukset

Black Friday- tarjouksena meillä perjantaina 26.11. mm. passikuvat alehintaan 15€ (norm. 20€).
Ammattitasoiset passikuvat varmistavat jouhevan asioinnin viranomaisilla ja saat passit, henkkarit, ajokortit jne. helposti uusittua.Lahjakortit myös alehintaan -20%!
Perjantaina olemme avoinna pidempään eli klo 10-19, joten ehdit hyvin hyödyntää päivän tarjoukset. Tervetuloa!
#blackfriday
#passikuvat #pieksämäki #valokuvaaja #valokuvaamo #jonematilainen

28.10.2021 Kuvatuotevalikoima laajenee

Olemme kehittäneet kuvaus- ja kuvienvalmistuskiireiden keskellä jatkuvasti myös kuvatuotevalikoimaa. Meillä löytyy nyt kiva satsi myös kehyksiä, albumeita, pohjukkeita ja kansioita. Kuvassa vain pieni näyte, tervetuloa tutustumaan!

Suurempiin valokuvakokoihin meillä on nyt myös uusina tuotteina nykyisten canvastaulujen, sekä valokuva-suurtulosteiden ja -julisteiden lisäksi myös PVC- ja kapalevyprinttejä erilaisilla pintatekstuureilla, koot niissä välillä 20x30cm - 90x120cm, toki suuremmatkin koot onnistuvat esim. yritysasiakkaiden tarpeita ja tiloja ajatellen.

KAIKKI printtituotteemme tulevat nyt paikallisilta yhteistyökumppaneilta, tilanne on niin hieno että paikkakunnalta löysimme kaikki yhteistyökumppanit näihin. Kannatetaan ja tuetaan paikallista yrittäjyyttä sekä osaamista!

Studiomme JYSKin talossa Pieksämäen kauppatorilla palvelee joka arkipäivä klo 10-17.
Lisätietoa kuvasuurennoksista täällä.

#valokuvakehykset #suurprintit #kuvasuurennokset #sisustus #kuvamuistot #wanhatvalokuvat #lahjaideat #rakkausvalokuviin #valokuvaamo #valokuvaaja #jonematilainen #pieksämäki #varkaus #jonematilainenphotography

27.6.2021 Jälleen kisamenestystä

Mahtavia uutisia! Eräs Road to Valhalla-näyttelyyn kuvaamani teos selvitti tiensä Finnish Photo Awards- finaaliin "Commercial"- sarjassa. Lisätietoa ja kaikki finalistit täällä:https://www.finnishphotoawards.fi/ajankohtaista/

Kiitos vielä Anssi Routavirta / Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forge, sekä toki my viking brother Tarinantakoja Rami Lepistö & sister Molla la Donna Sini Ahonen.

#roadtovalhallafi
www.roadtovalhalla.fi

28.6.2021 Uuden studion avajaiset perjantaina 2.7.2021


Päivän tärppejä mm:
- Paikalla Lettukeisari Mikko Miina tarjoamassa herkulliset letut ja viihdyttämässä väkeä
- Kahvitarjoilu
- Passikuvat erikoishintaan 15€ (norm. 20€)
- Osallistu arvontaan, voit voittaa 200,00€ lahjakortin!
- Road to Valhalla- valokuvanäyttelyn teoksia esillä
Lämpimästi tervetuloa!!
Yhteistyössä:
Mikko Miina, Kuopijon Lettukeisari www.kuopijonlettukeisari.fi
Valokuvaaja Jone Matilainen www.jonematilainen.com

Kysyppä lissee:
Jone, p.044 967 4410
Mikko, p.050 545 1591

Juhannuksen aukioloajat

Palvelemme juhannusviikolla seuraavasti:

Ma-to 21.-24.6.2021 Klo 10-17
Pe 25.6.2021 Suljettu

Tervetuloa asioimaan!

26.5.2021 Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin

Olemme muuttaneet uusiin, esteettömiin ja avariin toimitiloihin osoitteeseen Häyrisentie 3 LH 2, samassa rakennuksessa toimii Pieksämäen JYSK.

Pyrimme pitämään esim. passikuvapalvelut teitä varten auki normaalisti, eli avaamme jo nyt samantien muuton jälkeen ja laitamme samalla paikkoja ja studiota kuntoon. Avajaisia vietetään jossain vaiheessa kesäkuuta. Seuraa lehti-ilmoittelua, sekä somekanavia Instagramissa ja Facebookissa!

Tila palvelee loistavasti sekä yritys- että yksityisasiakkaitani antaen mm. loistavat puitteet teollisuuden ja teknologia-alan yritysten tuotekuvauksista erilaisiin muotokuvauksiin. Meillä mahtuu kuviin vaikka suurempikin suku studio-olosuhteissa.

Kaikki nykyiset lisäpalvelut passikuvista kuvasuurennoksiin säilyvät ja lisäämme lähiviikkoina tuotevalikoimiin mm. kehyksiä, albumeita ja muuta alaan liittyvää. Kameroita tai kameratarvikkeita  emme myy jatkossakaan.

28.4.2021 Muutamme pian uusiin toimitiloihin

Hienoja uutisia! Muutamme toukokuun lopussa uusiin, esteettömiin ja avariin toimitiloihin osoitteeseen Häyrisentie 3 LH 2, samassa rakennuksessa toimii Pieksämäen JYSK.

Tila palvelee loistavasti sekä yritys- että yksityisasiakkaitani antaen mm. loistavat puitteet teollisuuden ja teknologia-alan yritysten tuotekuvauksista erilaisiin muotokuvauksiin. Meillä mahtuu kuviin vaikka suurempikin suku studio-olosuhteissa.

Kaikki nykyiset palvelut passikuvista kuvasuurennoksiin säilyvät ja lisäämme tuotevalikoimiin mm. kehyksiä, albumeita ja muuta alaan liittyvää. Kameroita tai kameratarvikkeita  emme myy jatkossakaan.

Avajaisia vietetään jossain vaiheessa kesäkuuta. Seuraa lehti-ilmoittelua, sekä somekanavia Instagramissa ja Facebookissa!


12.4.2021 FEP Awards 2021 -kisoista kunniamaininnat

Road to Valhalla- projektini kolme teosta, "Kohtaloon sidottu", "Takoja", sekä "Alku ja Loppu", saivat kunniamaininnat FEP Awards- kansainvälisen valokuvakilpailun Illustration and Fine Art-sarjassa.
Yksittäiset meritoidut kuvat täällä:

https://www.europeanphotographers.eu/competition-gallery/individual-image-awards-fep-awards-2021/

Kiitos jälleen kerran Valhallan mallit ja tarinankertojat! You truly are warrior poets!
Tarinantakoja Rami Lepistö, Molla la Donna Sini Ahonen, Heidi Lukkarinen, Esa Veteli, Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forge Anssi Routavirta, sekä Jarkko Paananen.

#fepawards #europeanphotographers #photographycompetition #merits #valokuvaaja #jonematilainen #roadtovalhallafi #jonematilainenphotography 

29.3.2021 Pääsiäisen aukioloajat

Talvi taittuu ja korona rajoituksineen toivon mukaan myös pian.

Studiomme on normaalisti auki, eli joka arkipäivä klo 10-17.

Pääsiäisen aukiolot näin:
ma-ke 29.-31.3. klo 10-17
to 1.4. klo 10-15
pe-ma 2.-5.4. suljettu
ti 6.4. eteenpäin klo 10-17
Asioithan vain terveenä, kiitos! "

Kuvan malli ja MUAH: Molla la Donna

30.1.21 Road to Valhalla- teosten verkkokauppa avattu

"Tahto
Ota taipumatta vastaan tuulten tuiverrus - väkevänä kohtaa vaahtopäiden vaikerrus.Voi miehen kohtalo olla jumalten käsissä - mutta kunnia on aina omissa!"
Palanen viikinkisaagaa itsellesi tai lahjaksi? Road to Valhalla- Valokuvanäyttelyn teoksia ei ole luotu vain gallerian seinälle. Ne on tarkoitettu käyttötaiteeksi kaikille, joita aihepiiri kiinnostaa tai inspiroi. Rajaa tai sävytä itsellesi sopiviksi verkkokaupassamme, valikoimassa laatuprinttejä postikorttikoosta suuriin tauluihin.Markkinapaikkamme löytyy osoitteesta www.roadtovalhalla.fi
Kuva: Valokuvaaja Jone Matilainen
Malli ja tarina: Tarinantakoja
Asu: Molla la Donna
Kuvauspaikka: Bengtskär

#roadtovalhallafi
#markkinapaikka #valokuvaaja #jonematilainen #tarinantakoja #photoart #sky #storm #sea #viking #vikings #vikingstories #rosalavikingcentre #bengtskär #history #finnishhistory #scandinavianhistory #valokuvanäyttely #kulttuurikeskuspoleeni #skr #suomenkulttuurirahasto

14.1.21 Road to Valhalla- valokuvanäyttelyn avajaiset 22.1.2021 LIVE stream

Avajaiset suorana Youtubessa pe 22.1. klo 18 alkaen! Näyttely avataan Kulttuurikeskus Poleenissa perjantaina 22.1.2021 klo 18 ja on siellä esillä 28.2.2021 saakka.
Koronarajoitusten vuoksi avajaiset vietetään pienellä, alle 20 henkilön kutsuvierasporukalla.
Avajaiset tekijähaastatteluineen, puheineen ja töiden esittelyineen streamataan suorana Poleeni Live- kanavalla Youtubessa: https://youtu.be/2wUDM_AIFYM

Verkkotapahtuma Facebookissa TÄÄLLÄ.

Voit myös osallistua livelähetykseen lähettämällä meille ennakkoon tai suoraan livenä kysymyksiä ja kommentteja.

Näyttelyn kotisivut: www.roadtovalhalla.fi

24.12.20 Joululomilla, kuvaamo auki jälleen 4.1.2021

Hyvää joulua ja vuodenvaihdetta!
Nyt rauhoitutaan suunnittelemaan tulevia muutamaksi viikoksi. Kuvaamo aukeaa sijaisvoimin 4.1.2021 ja minä palaan arkeen tammikuun loppupuolella.
"A starry sky is something that touches your soul."
- Alisha Sevigny

#stars #nightsky #longexposure #flash #infinity #universum #lakesaimaa #valokuvaamo #valokuvaaja #jonematilainen

10.12.20 Lahjakorteilla hienoja muistoja läheisillesi

Vuoden viimeisiä muotokuvauksia tehdään ennen joulua ja lomia. Kiitokset tämän päivän prinsessoille perheineen. 🙏

Meidän kuvauslahjakortit, kuten muidenkin kädentaitajien ja pienyrittäjien vastaavat, ovat varteenotettava lahjaidea aina ja etenkin nyt tässä ajassa.Tyylikäs kuvauslahjakortti on ikuinen ja ajaton lahja. Kaunis valokuva tai taulu herättää tunteet ja elävöittää muistot vielä vuosienkin kuluttua. Kuvaus on kiva elämys, joka jää mieleen.

Lahjakortti käy kaikkiin palveluihimme, mutta se sopii erityisen hyvin perhe-, lapsi- ja vauvakuvauksiin, lemmikkikuvauksiin, yo-kuvauksiin, tai vaikkapa hääkuvauksiin.
Voimassaoloaika on pitkä, 6-12kk ja toimituksen voimme sopia haluamallasi tavalla.
Tilaa kortti verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä tästä.

Mukavaa joulun odotusta kaikille! Pysytään terveenä! 🙏

#lahjakortti #tuepaikallista  #creativearts #creativeportraits

27.11.20 Lahjakortit -20%

Joka perjantai on Suomessa #blackfriday lokakuusta maaliskuuhun, joten ei siitä sen enempää, mutta meidän tyylikkäät lahjakortit ovat nyt joka tapauksessa -20% alennuksessa perjantai-iltaan 27.11. saakka.

Eli alennukset esim.  näin:
100€ kortti -> 80€
150€ kortti -> 120€
200€  kortti -> 160€

Kortti käy kaikkiin yksityisasiakkaiden kuvauspaketteihin ja palveluihimme muotokuvauksista wanhojen kuvien korjauksiin, printtituotteisiin tai miksei vaikka passikuviin. Inspiroidu  kuvista vaikkapa Muotokuvat-galleriassani!

Kortin voit noutaa studiolta tai tilata etänä. Hienot valokuvamuistot ovat arvokkaita ja ikuisia, tässä hyvä lahjaidea niitä arvostavalle.
#lahjakortti
#tuepaikallista #ostapieneltä #valokuvaamo #valokuvaaja #jonematilainen

2.11.2020 Uudet lahjakortit saatavilla

Isä tai isoisä ansaitsee ikuisen lahjan. Tyylikkäät lahjakortit uudella designillä saapuneet. Perinteisesti ne sopivat kaikkiin palveluihini, kuten esim. studio- tai miljöömuotokuvauksiin, tai vaikkapa vanhojen valokuva-aarteiden korjauksiin, suurennoksiin ja digitointeihin.Tilaa verkkokaupasta tai nouda studioltani.
Mahtavaa marraskuuta, ihmiset!
#isänpäivä2020 #isitässäterve #lahjakortti #fathersday2020 #giftcard #isänpäivälahjavinkki

21.10.2020 Miljöökuvaukset rauhoittuvat ja pääsemme paremmin vakioihin aukioloaikoihin

Syksyn myötä erilaiset miljöö- ja juhlakuvaukset rauhoittuvat, sekä muotokuvaukset siirtyvät pääosin studiossa tehtäviksi. Tämän myötä aukioloajat vakiintuvat taas enemmän normaaleiksi, arkisin klo 10-17- aukioloiksi.
Tervetuloa passikuviin, teettämään suurennoksia tai varamaan muita kuvausaikoja!
Passikuvista tarkempaa infoa täällä, kuvasuurennoksista täällä.

13.9.2020 Viikon 38 ja 39 aukioloajoista

Sanotaan, että pienimmät jalat tekevät suurimmat jalanjäljet sydämiimme. Niinhän se vaan on. Upeaa on uutta elämää kuvata, kuten tässä viime viikkoisessa otoksessa.

Alkavasta viikosta sen verran, että tiistaina lähden ajelemaan Korpilahden Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forgen kautta Ylöjärvelle, josta suuntaamme yhdessä Tarinantakoja Rami Lepistön kanssa kohti Road to Valhalla- näyttelyn syksyisten kuvausten ensimmäistä lokaatiota. Siitä tarkemmin ensi viikolla, parasta aikaa toimittelen ahkerasti asiakkaille vedoksia ja valmiita kuvia.

Poissa ollessani teitä palvelee kuvaamolla jälleen huippumiehemme Jäppilästä eli Jukka Suhonen, pyritään jälleen toki pitämään putiikkia auki parhaamme mukaan.

Viikko 38 näin:

Ma klo 10-15
Ti suljettu
Ke klo 10-17
To klo 10-17
Pe ajanvarauksella Jukka Suhonen, p.  050-3067572

Viikko 39:
Ma - Ke ajanvarauksella Jukka Suhonen, p.  050-3067572
To klo 10-17
Pe klo 10-17

Lisätietoja mm. Passikuvien infosivulla.

4.9.2020 Road to Valhalla sai omat kotisivut

Matka ei koskaan ala ilman ensimmäistä askelta, eikä yksikään pitkävene pääse merille ilman tuulta purjeissa.Lähde kanssamme etsimään Valhallaa ja laita seurantaan oheisen linkin takaa löytyvä sivu - täältä pääset seuraamaan matkaamme. www.roadtovalhalla.fi

Model: Jarkko Paananen
MUAH: Heidi Lukkarinen
Props: Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forge
Kuvaus: www.jonematilainen.com
Copywriting: Tarinantakoja, www.tarinantakoja.fi
Yhteistyössä: Molla la Donna

21.8.2020 Road to Valhalla - Aikamatka Pohjolan historiaan ja mytologiaan valokuvin.

Joskus todellakin käy onni onnettomuudessa!

Kun suunnitteilla on pitkä projekti, johon lähdetään palavalla intohimolla, ei kukaan toivo suuria takaiskuja. Road to Valhallan rattaisiin iskeytyi kuitenkin kapula miltei Mjölnirin voimalla kun toista aaltoa tekevä pandemia teki suunnitellusta Islanninmatkasta mahdottoman. Vaikka jokin näyttää ylipääsemättömältä, täytyy silti jatkaa eteenpäin samalla päättäväisyydellä, kuin millä viikinki kulkee kähinän jälkeen kohti simatuoppia.

Näin tälläkin kertaa ja ratkaisu löytyi. Projekti toteutetaankin Suomessa. Alun pettymys vaihtui valtaisaan innostukseen viimeistään, kun - uskomatonta kyllä, Suomesta löytyy maailman autenttisin mahdollinen viikinkikylä. Pienellä salapoliisintyöllä löytyi myös monta muuta teemaan erinomaisesti sopivaa kohdetta, joista kuulet lisää matkan varrella. Usein unohtuu, että Suomi oli kuitenkin osa viikinkien Idäntietä.

Projektin ideoitsija ja Aasojen saliin vievän tien tutkija Jone, sai apukäsipariksi mukaansa taistelutoverin jo vuosien takaa, kun matkaan lähtee varsinainen nykypäivän ”Skaldi” Rami. Seikkailusta tulee varmasti ikimuistoinen, kahden kaveruksen lähtiessä matkaan.

Otahan projekti seurantaan, kun syyskuussa starttaamme ja lähde kanssamme kohti Valhallaa! Erinomaista Freyan päivää.


Valokuvaaja Jone Matilainen www.jonematilainen.com
Tarinantakoja Rami Lepistö www.tarinantakoja.fi

Kuva: Molla la Donna

#viking #vikings #viikinki #viikingit #viikingid #viikinkiaika #retki #seikkailu #suomenhistoria #valokuvaus #valokuvaaja #jonematilainen #tarinantakoja #suomi #fromfinland #suomesta #roadtovalhalla

10.8.2020 Kuvaamon  aukioloajat viikolla 33

Kesä on ollu kiireinen ja monipuolinen, suurkiitos asiakkailleni!
Viikko 33 menee kokonaisuudessaan Tampereella VVI-opintojen lähijaksolla, sekä teen myös parit supercoolit miljöökuvaukset steampunk- sekä horror-cinematic- tyyleillä Tampere-Ylöjärvi- akselilla. Työviikon päättää pitkä dokkarihääkuvaus lauantaina, niin ikään Tampereella ja Ylöjärvellä. Pieksämäen kuvaamo auki sillä välin sijaisvoimin ma 10.- to 13.8. normaaliaukioloajoillamme klo 10-17. Pe 14.8. suljettu.

Ideoimme samalla reissulla myös Tarinantakoja Rami Lepistön kanssa tulevaa viikinkiseikkailuamme Road to Valhallaa, punniten kuinka Covid-19 vaikuttaa projektin matkasuunnitelmiin. Jääkö Islanti vain haaveeksi tänä vuonna, siitä lisää pian.
Kuvana vielä Road to Valhallaan kuvattua settiä seppämme Anssi Routavirran kera.

#blacksmith #handmade #blacksmithing #bladesmith #mystic #forge #forging #forgedinfire #sparkles #fire #smoke #art #blacksmiths #lowkey #silhouette #cinematicstyle #elinchrom #quadrahybrid #canon #eos5dsr #locationphotoshoot #roadtovalhalla #viking #photoexhibition #valokuvaaja #jonematilainen #pieksämäki #jonematilainenphotography

20.6.2020 Road to Valhalla- näyttely kuvataan Islannissa!

Viruspandemia vaikutti myös viikinkien saagoihin pohjautuvan näyttelyprojektini etenemiseen, mutta nyt tilanteen ja matkustusohjeistusten selkiydyttyä voin tämän nyt kertoa: Syyskuussa matkustan Islantiin ja kuvaan aidoilla tonteilla Islannin saagojen inspiroimia, tarinallisia kuvia Road to Valhalla-näyttelyä varten. Projektia tukevat apurahoin Suomen Kulttuurirahasto / Etelä-Savon Maakuntarahasto, Pieksämäen Kulttuuritoimi, sekä Jenny Perman säätiö. Nöyrä kiitos. Lisäinfoa projektin edetessä.
Tästä hienosta asiasta on osuvaa kertoa näin keskikesän juhlan aikaan ja maagista oli ottaa tämä kuvituskuva viime yönä. Huippu fiilis juuri nyt! 💪
Sword by the great Anssi Routavirta / Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forge
Lady of the lake: Anna Kovalainen

#valhalla #roadtovalhalla #viking #vikings #saga #sword #lady #hand #risefromthedepths #runes #courage #energy #safetravels #artproject #vikinghistoryphotoexhibition #photoexhibition #summersolstice #nightlessnight #settingsun #watersplash #fastshutterspeed #skr #kulttuurirahasto #taide #valokuvaaja #jonematilainen #jonematilainenphotography

Juhannusviikolla 25
palvelemme seuraavasti:

Ma 15.6. Klo 10-17
Ti 16.6. Klo 10-17
Ke 17.6. Klo 10-17
To 18.6. Klo 10-13
Pe suljettu

Viikolla 26 avoinna jälleen normaalisti ma-pe klo 10-17. Alkuviikosta minua tuurailee tyttäreni Sonja Matilainen, kun pidän pari lomapäivää.

Mukavaa keskikesän juhlaa kaikille! 🌞

6.4.2020 Lahjakortit lisätty verkkokauppaan / Pääsiäisen aukioloajat

Studiolta noudon tai puhelimitse/somen/sähköpostin kautta tilaamisen lisäksi voit nyt tilata lahjakortteja myös verkkokaupastani. Toimitus on ilmainen.
Verkkokaupan valikoima laajenee lähiaikoina  mm. upeilla maisema/taideprinteillä, tästä tulossa lisätietoa pian. Tulevista kaupan muutoksista huolimatta kuvausasiakkaani pystyvät toki tilaamaan tuotteita ihan samaan malliin kuin ennenkin.

Liike auki myös tällä ja ensi viikolla normaalisti joka arkipäivä klo 10-17, pitkäperjantai ja pääsiäismaanantai suljettu.

Nyt jos koskaan tue kaikkia palvelevia, paikallisia ja kotimaisia yrityksiä! Selvittäisiin mahdollisimman moni tämän tilanteen yli. Kiitos!🙏

#yksinyrittäjät #ostapienyrittäjältä #valitsekotimaista #pidetäänhuolta #autanyt #ostapieneltä #yhdessävahvoja #korona #koronavirus

30.3.2020 Liike avoinna normaalisti

Kotimaahan paluun jälkeinen karanteeniaika päättyi lauantaina ja liike on jälleen auki. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta on kiva olla taas työmaalla! 👌🌞

Kuvaamon palvelut siis rullaavat normaalisti arkisin klo 10-17 ja sopimuksen mukaan muuhunkin aikaan. Meiltä saat perinteiseen malliin mm.
- laadukkaat henkilökortti-, ajokortti-, passi-, viisumi-, ja muut lupakuvat ilman ajanvarausta. Toimitus heti sähköisenä ja/tai paperisena.
- lahjakortit kaikkiin kuvauksiin
- muoto/perhekuvaukset
- kattavat yrityspalvelut (brändäys/henkilöstö/tuote- ja muut kuvaukset yritysten tarpeisiin)
- hää- ja muut juhlakuvaukset
- paikallisesti valmistetut kuvatuotteet asiakkaiden omista kuvista, vanhojen kuvien repro/korjauspalvelut
- kuvatuotteet kaikille omille kuvausasiakkaille kautta vuosien. Jos kuvasi eivät löydy enää verkkokaupasta, niin ilmoita. Lataan ne sinne halutessasi uudestaan.

Voit asioida paikan päällä tai etänä, joka tapauksessa palvelut pelaavat jouhevasti ja hyvällä käsihygienialla, jota edellytän itseltäni ja kaikilta asiakkailtani. Käsihuuhde ja käsien pesumahdollisuus studiolla kaikille asiakkaille.

15.3.2020 Vietnamista palattu / Koronavirus- infoa

Vietimme edelliset pari viikkoa matkaillen Vietnamissa. Oli hieno reissu, jossa pääsin tekemään muoto- ja dokumentaarista kuvausta, kuvaustehtäviä VVI-opiskeluihini liittyen, sekä toki maisema- ja katukuvausta kulttuuriin tutustumisen ja lomailun ohella. Siistiä oli bongailla monenlaisia hahmoja ja tilanteita tuosta suurien vastakohtaisuuksien ja aasialaiseen tapaan iloisten ja ystävällisten ihmisten maasta. Näitä ahkeria, sinnikkäitä ja positiivisia ihmisiä on pakko ihailla.

Kuten Suomen hallitus ja THL on ohjeistanut, kaikkien ulkomailta palaavien tulee jäädä kotiin 14 vuorokauden ajaksi ja näin luonnollisesti teen myös minä. Eli työskentelen etänä kotoa käsin kuvia valmistaen ja muita käynnissä olevia projekteja edistäen. Studio on siis pidettävä kiinni kuun vaihteeseen saakka (avaamme taas ma 30.3.2020), mutta jos tarvetta ilmenee voimme järjestää vaikkapa joitakin passi/lupakuvapäiviä sijaisvoimin. Lähiajoille sovituista muoto- ja yrityskuvauksista olen asiakkaiden kanssa suoraan yhteydessä heti alkuviikosta.

Muutoin olen täysin normaalisti tavoitettavissa ja buukattavissa yritysten tarpeisiin keväälle ja yksityisasiakkaille tämän omaehtoisen karanteenin päätyttyä. Aikoja voit varata normaaliin tapaan puhelimitse p.044-9674410 tai muita yhteystietojani käyttäen.

Eli tuleen ei missään tapauksessa jäädä makaamaan, firma pyörii ja palvelut pelaa mahdollisimman normaalisti. Kaikkea hyvää porukalle ja pysykää terveenä!🙏

- Jone -

Using Format