What´s new / Ajankohtaista

Pääsiäisen aukiolot:

To 28.3. klo 10-17

Pe 29.3. suljettu

Ma 1.4. suljettu

Juhlapyhien jälkeen jatketaan normaaleilla aukioloajoilla arkisin klo 10-17. Tervetuloa asioimaan, toivottelevat Jone ja Päivi!

Loppuvuoden aukiolot:

Vko 51 

Ma-pe 18.-22.12. klo 10-17

Vko 52 

Ma 25.12. suljettu

Ti 26.12. suljettu

Ke-pe 27.- 29.12. klo 10-17

Eli joulunpyhiä lukuun ottamatta palvellaan ihan normaaliajoilla. Tervetuloa asioimaan vaikkapa teetettävien kuvien, valokuvakehysten, passikuvien tai kuvauslahjakorttien merkeissä!

Mukavaa joulun odottelua kaikille!

#valokuvaamo #valokuvastudio #kuvalahjat #lahjaideat #joulu #joulutullajollottaa #valokuvaaja #jonematilainen#pieksämäki #varkaus

18.9.2023 Kolmatta kertaa Finnish Photo Awards- finaaliin!

Pääsin tänäkin vuonna maamme arvostetuimman ammattivalokuvaajien kilpailu Finnish Photo Awardsin finaaliin kisaamaan maamme kärkikuvaajien kanssa. Kilpailun järjestää Suomen Ammattivalokuvaajat RY.

Edellisvuosina olen ollut kisaamassa finaalissa Commercial- (v. 2021), sekä Creative Portrait- sarjoissa (2022). Tänä vuonna olen mukana neljässä kategoriassa:

- Creative Portrait

- Wedding

- Illustrative

- Commercial

Finaaliviikonloppu gaaloineen järjestetään Tampereella 20.-21.10.2023.  

12.6.2023 Valmistuminen Valokuvaajamestariksi


Eilen kävin viimeisessä valokuvaajan erikoisammattitutkinnon näytössä Tampereella. Näyttö meni läpi ja valmistuin Valokuvaajamestariksi. Suuret kiitokset upeista, opettavaisista ja paljon haastaneista vuosista Visuaaliviestinnän Instituutti VVI OY, molempien tutkintojen mahtavat, inspiroivat opettajat, sekä yhdessä talenttiaan hioneet opiskelutoverit! 

Kuva:  Valokuvaaja Salla Seeslahti 

#vvioy #vvitampere #visuaaliviestinnäninstituutti #erikoisammattitutkinto #valokuvaajamestari #ammattivalokuvaaja#jonematilainen #yrittäjyys #yrittäjä

Koirien ilmainen minikuvaus 27.5.2023!


Silkkaa sirkusta ja karnevaalia studiollamme lauantaina 27.5. kello 10-14!  Yhteistyössä Lemmikkisirkus!

Tuo koirasi ilmaiseen, ammattilaisen suorittamaan minikuvaukseen ja tutustu samalla Lemmikkisirkuksen tarjontaan - koirapuolen valikoiman helmet on poimittu valmiiksi esille Sinua ja Koiraasi varten. Namimaistatusta ja älypelitestausta! 

Halutessasi voit suunnata kuvauksen jälkeen ostoksille torin toiselle laidalle Lemmikkisirkukseen uunituore alekoodi mukanasi.

Koirien minikuvaus toimii näin:

- Kuvaus suoritetaan ammattikuvaajan toimesta tasokkaassa studiossa käyttäen Mekaanisen Musiikin Museolta peräisin olevaa hienoa wanhaa rekvisiittaa. Voimme valita yhdessä ennen kuvausta, mikä sopisi teille parhaiten. 

- Kuvaus kestää n. 10-15 minuuttia ja ei maksa Sinulle mitään. Lemmikit kuvataan saapumisjärjestyksessä.

- Lähipäivinä kuvauksen jälkeen saat sähköpostiisi ilmoituksen ja linkin, mistä pääset katsomaan kuvia ja voit tilata niitä verkkokaupasta erilaisina hienoina kuvatuotteina, sekä digi-/paperikuvina. Käytössä kaikki yleisimmät maksutavat. Halutessasi voimme sopia myös ajan, jolloin voit käydä valitsemassa kuvia ja kuvatuotteita studiolla paikan päällä.

- Kaikki kuvatuotteemme valmistetaan paikallisesti ja ovat erittäin korkealaatuisia.

Huomioidaan muut: Ethän tuo koiraa paikalle, mikäli sillä on tai on ollut kahden viikon sisällä kennelyskän tai muun tarttuvan pöpön oireita (nenäpunkki, vatsatauti yms). 

Tervetuloa!

Pääsiäisen aukiolot

Olemme avoinna joka arkipäivä normaalisti klo 10-17. Pääsiäispyhät pitkäperjantai 7.4. ja toinen pääsiäispäivä 10.4. suljettuna.

Studion puhelinnumerot:

p. 041-311 4076 (valokuvaamo/Päivi Castelli, klo 10-17)

p. 044-9674410 (yrittäjä, valokuvaaja Jone Matilainen)

Loppuvuoden aukiolot ja studion päivitetyt puhelinnumerot

Olemme avoinna joka arkipäivä normaalisti klo 10-17. Poikkeuksena vain ma 26.12.22 Tapaninpäivä, jolloin olemme suljettu.

Studion puhelinnumerot:

p. 041-311 4076 (valokuvaamo/Päivi Castelli, klo 10-17)

p. 044-9674410 (yrittäjä, valokuvaaja Jone Matilainen)


Lahjakortit isälle

Isänpäivä on monelle meistä isukeista ja papparaisista yksi vuoden tärkeimmistä juhlista, joskin useimmiten me emme itse halua näistä turhia hössötyksiä. 


Vaikka me suomalaiset isimiehet emme tunnetusti kovin usein ja mielellään kameran edessä viihdy, on valokuva-aiheinen lahja todella varteenotettava ja aikaa kestävä vaihtoehto muistamiselle. Olipa kyse vaikkapa wanhasta suurennettavasta valokuvasta, tai kuvauslahjakortista muotokuvaukseen perheen, lasten tai lastenlasten kanssa, olemme mielellämme näissäkin Sinua palvelemassa.

Tyylikäs kuvauslahjakortti on ikuinen ja ajaton lahja. Kaunis valokuva tai taulu herättää tunteet ja elävöittää muistot vielä vuosienkin kuluttua. Kuvaus on kiva elämys, joka jää mieleen yhteisenä tehtynä juttuna.

Lahjakortti käy kaikkiin palveluihimme, mutta se sopii erityisen hyvin perhe- ja muotokuvauksiin ja toteuttamistapa sekä kuvauspaikka voi olla studiomme ohella mikä tahansa: Vaikkapa isän ja lasten mieluinen harrastuspaikka, kesämökki, mummola, tai mikä vain hieno, tarinallinen ympäristö. Ammattilaisena pystyn tuottamaan kuvaukset missä tahansa, toimivasti ja hienosti valaisten sekä rennolla otteella ohjaten.

Lahjakortin voimassaoloaika on pitkä, 6-12kk ja toimituksen voimme sopia haluamallasi tavalla.
Tutustu studiollamme Pieksämäen kauppatorilla, tai tilaa verkosta

Kuvauspakettien hinnat hinnastossamme.
Mukavaa syksyä kaikille!🍁🍁

#lahjakortti #valokuvauslahjakortti #isänpäivä #isänpäivälahja2022 #valokuvaaja #ammattivalokuvaaja #jonematilainen#pieksämäki #savo #jonematilainenphotography

1.7.2022 Jälleen kisaamassa valokuvauksen SM-kisoissa

Toista kertaa putkeen pääsin Finnish Photo Awards- finaaliin, tällä kertaa Creative Portrait -sarjassa.

Kovassa seurassa ollaan taas ja koko kisassa jälleen opinahjomme Visuaaliviestinnän instituutti VVI OY hienosti edustettuna. Paljon onnea muille finalisteille ja kuvaajakollegoille!

Finaalivaihe käydään Helsingissä Kuva & Ääni -messujen yhteydessä 9.-10.9.2022 ja tällöin finaaliin päässeet kuvat arvioidaan erittäin kovatasoisen raadin toimesta. Kuvista saatu palaute on todella arvokasta, joten näissä ammattilaisten kisoissa jo finaalipaikka on voitto. Todella siistiä!

Lue lisää TÄÄLTÄ.

#finnishphotoawards2022 #fpa2022

Juhannuksen 2022 aukiolot

Studio avoinna aina joka arkipäivä ma-pe klo 10-17, juhannusaattona pe 24.6. olemme suljettuna.

Tervetuloa asioimaan ja muistathan, että passikuvauksiin et tarvitse ajanavarausta. Myöskin studiomme on katutasossa Pieksämäen kauppatorilla ja täysin esteetön.
Passikuvapalveluistamme lisää TÄÄLLÄ.

18.5.2022 Jälleen kisamenestystä

Edellisvuoden tapaan Road to Valhalla-materiaali puhutteli tuomaristoa ja tällä kertaa tuore "Koston tiellä" sai kunniamaininnan FEP Awards- kansainvälisen valokuvakilpailun Illustration and Fine Art-sarjassa.Yksittäiset ansioituneet kuvat TÄÄLLÄ.

Pääsiäisen aukiolot

Tämä ukkeli tietää, että asiat tehdään täysillä, tai ei tehdä laisinkaan. Me vedetään kanssa täysillä vielä tovi ja sitten rauhoitutaan pääsiäisen viettoon.
Studio avoinna aina joka arkipäivä ma-pe klo 10-17, pääsiäisen poikkeukset näin:
- To 14.4.2022 Klo 10-14
- Pe 15.4.2022 Suljettu
- Ma 18.4.2022 Suljettu

Tervetuloa asioimaan ja mahtavaa pääsiäistä just Sulle!

#muotokuva #studioportraits #portrait #boy #laughter #play #emotion #awesomekid #perhekuvaus #timeless #portraitphotography #classicalportrait #photographer #photooftheday #studiophotoshoot #depthoffield #sigmaprimelens #canoneos5dsr #elinchrom #prohd500 #savfeature #valokuvaamo #valokuvaaja #ammattivalokuvaaja #jonematilainen #pieksämäki #finland #jonematilainenphotography

Passikuvat aina ilman ajanvarausta


Lupapalveluiden ruuhkista huolimatta meillä palvelut pelaavat normaalisti, passikuvat saat ilman ajanvarausta ma-pe klo 10-17.

Toimitilamme ovat myös täysin esteettömät ja avarat, joten meillä mahdut asioimaan ilmavasti vaikka paikalla olisi muitakin asiakkaita.

Lisätietoa passikuvapalveluistamme TÄÄLLÄ.

Joulun ja uudenvuoden aukiolot

Joulun tähden mukaan voivat suunnistella matkallaan myös joulupukki ja joulumuori poroineen. Kiitokset kiintoisasta kuvauksesta Kyllikki & Veikko Kääriäinen, sekä Ira ja Touko-poro! Fantastista joulun aikaa kaikille!

Studiomme palvelee loppuvuoden normaalisti joka arkipäivä klo 10-17. Poikkeuksena ainoastaan aatot, eli jouluaattona pe 24.12. olemme suljettu ja uudenvuoden aattona pe 31.12. suljemme klo 13. Tervetuloa asioimaan!

#joulupukki
#joulumuori #poro #santaclaus #mrsclaus #reindeer #reindeerspotting #joulu #joulufantasia #satu #christmas #joulutähti #joulunhenki #christmasstar #christmasspirit #locationphotoshoot #portableflashsystem #luminar4 #fantasyphotography #winterlandscape #milkyway #valokuvaaja #jonematilainen #jonematilainenphotography #iranfarmi #haapakoski #pieksämäki #suomi #finland

22.11.2021 Black Fridayn erikoistarjoukset

Black Friday- tarjouksena meillä perjantaina 26.11. mm. passikuvat alehintaan 15€ (norm. 20€).
Ammattitasoiset passikuvat varmistavat jouhevan asioinnin viranomaisilla ja saat passit, henkkarit, ajokortit jne. helposti uusittua.Lahjakortit myös alehintaan -20%!
Perjantaina olemme avoinna pidempään eli klo 10-19, joten ehdit hyvin hyödyntää päivän tarjoukset. Tervetuloa!
#blackfriday
#passikuvat #pieksämäki #valokuvaaja #valokuvaamo #jonematilainen

28.10.2021 Kuvatuotevalikoima laajenee

Olemme kehittäneet kuvaus- ja kuvienvalmistuskiireiden keskellä jatkuvasti myös kuvatuotevalikoimaa. Meillä löytyy nyt kiva satsi myös kehyksiä, albumeita, pohjukkeita ja kansioita. Kuvassa vain pieni näyte, tervetuloa tutustumaan!

Suurempiin valokuvakokoihin meillä on nyt myös uusina tuotteina nykyisten canvastaulujen, sekä valokuva-suurtulosteiden ja -julisteiden lisäksi myös PVC- ja kapalevyprinttejä erilaisilla pintatekstuureilla, koot niissä välillä 20x30cm - 90x120cm, toki suuremmatkin koot onnistuvat esim. yritysasiakkaiden tarpeita ja tiloja ajatellen.

KAIKKI printtituotteemme tulevat nyt paikallisilta yhteistyökumppaneilta, tilanne on niin hieno että paikkakunnalta löysimme kaikki yhteistyökumppanit näihin. Kannatetaan ja tuetaan paikallista yrittäjyyttä sekä osaamista!

Studiomme JYSKin talossa Pieksämäen kauppatorilla palvelee joka arkipäivä klo 10-17.
Lisätietoa kuvasuurennoksista täällä.

#valokuvakehykset #suurprintit #kuvasuurennokset #sisustus #kuvamuistot #wanhatvalokuvat #lahjaideat #rakkausvalokuviin #valokuvaamo #valokuvaaja #jonematilainen #pieksämäki #varkaus #jonematilainenphotography

27.6.2021 Jälleen kisamenestystä

Mahtavia uutisia! Eräs Road to Valhalla-näyttelyyn kuvaamani teos selvitti tiensä Finnish Photo Awards- finaaliin "Commercial"- sarjassa. Lisätietoa ja kaikki finalistit täällä:https://www.finnishphotoawards.fi/ajankohtaista/

Kiitos vielä Anssi Routavirta / Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forge, sekä toki my viking brother Tarinantakoja Rami Lepistö & sister Molla la Donna Sini Ahonen.

#roadtovalhallafi
www.roadtovalhalla.fi

28.6.2021 Uuden studion avajaiset perjantaina 2.7.2021


Päivän tärppejä mm:
- Paikalla Lettukeisari Mikko Miina tarjoamassa herkulliset letut ja viihdyttämässä väkeä
- Kahvitarjoilu
- Passikuvat erikoishintaan 15€ (norm. 20€)
- Osallistu arvontaan, voit voittaa 200,00€ lahjakortin!
- Road to Valhalla- valokuvanäyttelyn teoksia esillä
Lämpimästi tervetuloa!!
Yhteistyössä:
Mikko Miina, Kuopijon Lettukeisari www.kuopijonlettukeisari.fi
Valokuvaaja Jone Matilainen www.jonematilainen.com

Kysyppä lissee:
Jone, p.044 967 4410
Mikko, p.050 545 1591

Juhannuksen aukioloajat

Palvelemme juhannusviikolla seuraavasti:

Ma-to 21.-24.6.2021 Klo 10-17
Pe 25.6.2021 Suljettu

Tervetuloa asioimaan!

26.5.2021 Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin

Olemme muuttaneet uusiin, esteettömiin ja avariin toimitiloihin osoitteeseen Häyrisentie 3 LH 2, samassa rakennuksessa toimii Pieksämäen JYSK.

Pyrimme pitämään esim. passikuvapalvelut teitä varten auki normaalisti, eli avaamme jo nyt samantien muuton jälkeen ja laitamme samalla paikkoja ja studiota kuntoon. Avajaisia vietetään jossain vaiheessa kesäkuuta. Seuraa lehti-ilmoittelua, sekä somekanavia Instagramissa ja Facebookissa!

Tila palvelee loistavasti sekä yritys- että yksityisasiakkaitani antaen mm. loistavat puitteet teollisuuden ja teknologia-alan yritysten tuotekuvauksista erilaisiin muotokuvauksiin. Meillä mahtuu kuviin vaikka suurempikin suku studio-olosuhteissa.

Kaikki nykyiset lisäpalvelut passikuvista kuvasuurennoksiin säilyvät ja lisäämme lähiviikkoina tuotevalikoimiin mm. kehyksiä, albumeita ja muuta alaan liittyvää. Kameroita tai kameratarvikkeita  emme myy jatkossakaan.

28.4.2021 Muutamme pian uusiin toimitiloihin

Hienoja uutisia! Muutamme toukokuun lopussa uusiin, esteettömiin ja avariin toimitiloihin osoitteeseen Häyrisentie 3 LH 2, samassa rakennuksessa toimii Pieksämäen JYSK.

Tila palvelee loistavasti sekä yritys- että yksityisasiakkaitani antaen mm. loistavat puitteet teollisuuden ja teknologia-alan yritysten tuotekuvauksista erilaisiin muotokuvauksiin. Meillä mahtuu kuviin vaikka suurempikin suku studio-olosuhteissa.

Kaikki nykyiset palvelut passikuvista kuvasuurennoksiin säilyvät ja lisäämme tuotevalikoimiin mm. kehyksiä, albumeita ja muuta alaan liittyvää. Kameroita tai kameratarvikkeita  emme myy jatkossakaan.

Avajaisia vietetään jossain vaiheessa kesäkuuta. Seuraa lehti-ilmoittelua, sekä somekanavia Instagramissa ja Facebookissa!


12.4.2021 FEP Awards 2021 -kisoista kunniamaininnat

Road to Valhalla- projektini kolme teosta, "Kohtaloon sidottu", "Takoja", sekä "Alku ja Loppu", saivat kunniamaininnat FEP Awards- kansainvälisen valokuvakilpailun Illustration and Fine Art-sarjassa.
Yksittäiset meritoidut kuvat täällä:

https://www.europeanphotographers.eu/competition-gallery/individual-image-awards-fep-awards-2021/

Kiitos jälleen kerran Valhallan mallit ja tarinankertojat! You truly are warrior poets!
Tarinantakoja Rami Lepistö, Molla la Donna Sini Ahonen, Heidi Lukkarinen, Esa Veteli, Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forge Anssi Routavirta, sekä Jarkko Paananen.

#fepawards #europeanphotographers #photographycompetition #merits #valokuvaaja #jonematilainen #roadtovalhallafi #jonematilainenphotography 

29.3.2021 Pääsiäisen aukioloajat

Talvi taittuu ja korona rajoituksineen toivon mukaan myös pian.

Studiomme on normaalisti auki, eli joka arkipäivä klo 10-17.

Pääsiäisen aukiolot näin:
ma-ke 29.-31.3. klo 10-17
to 1.4. klo 10-15
pe-ma 2.-5.4. suljettu
ti 6.4. eteenpäin klo 10-17
Asioithan vain terveenä, kiitos! "

Kuvan malli ja MUAH: Molla la Donna

30.1.21 Road to Valhalla- teosten verkkokauppa avattu

"Tahto
Ota taipumatta vastaan tuulten tuiverrus - väkevänä kohtaa vaahtopäiden vaikerrus.Voi miehen kohtalo olla jumalten käsissä - mutta kunnia on aina omissa!"
Palanen viikinkisaagaa itsellesi tai lahjaksi? Road to Valhalla- Valokuvanäyttelyn teoksia ei ole luotu vain gallerian seinälle. Ne on tarkoitettu käyttötaiteeksi kaikille, joita aihepiiri kiinnostaa tai inspiroi. Rajaa tai sävytä itsellesi sopiviksi verkkokaupassamme, valikoimassa laatuprinttejä postikorttikoosta suuriin tauluihin.Markkinapaikkamme löytyy osoitteesta www.roadtovalhalla.fi
Kuva: Valokuvaaja Jone Matilainen
Malli ja tarina: Tarinantakoja
Asu: Molla la Donna
Kuvauspaikka: Bengtskär

#roadtovalhallafi
#markkinapaikka #valokuvaaja #jonematilainen #tarinantakoja #photoart #sky #storm #sea #viking #vikings #vikingstories #rosalavikingcentre #bengtskär #history #finnishhistory #scandinavianhistory #valokuvanäyttely #kulttuurikeskuspoleeni #skr #suomenkulttuurirahasto

14.1.21 Road to Valhalla- valokuvanäyttelyn avajaiset 22.1.2021 LIVE stream

Avajaiset suorana Youtubessa pe 22.1. klo 18 alkaen! Näyttely avataan Kulttuurikeskus Poleenissa perjantaina 22.1.2021 klo 18 ja on siellä esillä 28.2.2021 saakka.
Koronarajoitusten vuoksi avajaiset vietetään pienellä, alle 20 henkilön kutsuvierasporukalla.
Avajaiset tekijähaastatteluineen, puheineen ja töiden esittelyineen streamataan suorana Poleeni Live- kanavalla Youtubessa: https://youtu.be/2wUDM_AIFYM

Verkkotapahtuma Facebookissa TÄÄLLÄ.

Voit myös osallistua livelähetykseen lähettämällä meille ennakkoon tai suoraan livenä kysymyksiä ja kommentteja.

Näyttelyn kotisivut: www.roadtovalhalla.fi

24.12.20 Joululomilla, kuvaamo auki jälleen 4.1.2021

Hyvää joulua ja vuodenvaihdetta!
Nyt rauhoitutaan suunnittelemaan tulevia muutamaksi viikoksi. Kuvaamo aukeaa sijaisvoimin 4.1.2021 ja minä palaan arkeen tammikuun loppupuolella.
"A starry sky is something that touches your soul."
- Alisha Sevigny

#stars #nightsky #longexposure #flash #infinity #universum #lakesaimaa #valokuvaamo #valokuvaaja #jonematilainen

10.12.20 Lahjakorteilla hienoja muistoja läheisillesi

Vuoden viimeisiä muotokuvauksia tehdään ennen joulua ja lomia. Kiitokset tämän päivän prinsessoille perheineen. 🙏

Meidän kuvauslahjakortit, kuten muidenkin kädentaitajien ja pienyrittäjien vastaavat, ovat varteenotettava lahjaidea aina ja etenkin nyt tässä ajassa.Tyylikäs kuvauslahjakortti on ikuinen ja ajaton lahja. Kaunis valokuva tai taulu herättää tunteet ja elävöittää muistot vielä vuosienkin kuluttua. Kuvaus on kiva elämys, joka jää mieleen.

Lahjakortti käy kaikkiin palveluihimme, mutta se sopii erityisen hyvin perhe-, lapsi- ja vauvakuvauksiin, lemmikkikuvauksiin, yo-kuvauksiin, tai vaikkapa hääkuvauksiin.
Voimassaoloaika on pitkä, 6-12kk ja toimituksen voimme sopia haluamallasi tavalla.
Tilaa kortti verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä tästä.

Mukavaa joulun odotusta kaikille! Pysytään terveenä! 🙏

#lahjakortti #tuepaikallista  #creativearts #creativeportraits

27.11.20 Lahjakortit -20%

Joka perjantai on Suomessa #blackfriday lokakuusta maaliskuuhun, joten ei siitä sen enempää, mutta meidän tyylikkäät lahjakortit ovat nyt joka tapauksessa -20% alennuksessa perjantai-iltaan 27.11. saakka.

Eli alennukset esim.  näin:
100€ kortti -> 80€
150€ kortti -> 120€
200€  kortti -> 160€

Kortti käy kaikkiin yksityisasiakkaiden kuvauspaketteihin ja palveluihimme muotokuvauksista wanhojen kuvien korjauksiin, printtituotteisiin tai miksei vaikka passikuviin. Inspiroidu  kuvista vaikkapa Muotokuvat-galleriassani!

Kortin voit noutaa studiolta tai tilata etänä. Hienot valokuvamuistot ovat arvokkaita ja ikuisia, tässä hyvä lahjaidea niitä arvostavalle.
#lahjakortti
#tuepaikallista #ostapieneltä #valokuvaamo #valokuvaaja #jonematilainen

2.11.2020 Uudet lahjakortit saatavilla

Isä tai isoisä ansaitsee ikuisen lahjan. Tyylikkäät lahjakortit uudella designillä saapuneet. Perinteisesti ne sopivat kaikkiin palveluihini, kuten esim. studio- tai miljöömuotokuvauksiin, tai vaikkapa vanhojen valokuva-aarteiden korjauksiin, suurennoksiin ja digitointeihin.Tilaa verkkokaupasta tai nouda studioltani.
Mahtavaa marraskuuta, ihmiset!
#isänpäivä2020 #isitässäterve #lahjakortti #fathersday2020 #giftcard #isänpäivälahjavinkki

21.10.2020 Miljöökuvaukset rauhoittuvat ja pääsemme paremmin vakioihin aukioloaikoihin

Syksyn myötä erilaiset miljöö- ja juhlakuvaukset rauhoittuvat, sekä muotokuvaukset siirtyvät pääosin studiossa tehtäviksi. Tämän myötä aukioloajat vakiintuvat taas enemmän normaaleiksi, arkisin klo 10-17- aukioloiksi.
Tervetuloa passikuviin, teettämään suurennoksia tai varamaan muita kuvausaikoja!
Passikuvista tarkempaa infoa täällä, kuvasuurennoksista täällä.

13.9.2020 Viikon 38 ja 39 aukioloajoista

Sanotaan, että pienimmät jalat tekevät suurimmat jalanjäljet sydämiimme. Niinhän se vaan on. Upeaa on uutta elämää kuvata, kuten tässä viime viikkoisessa otoksessa.

Alkavasta viikosta sen verran, että tiistaina lähden ajelemaan Korpilahden Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forgen kautta Ylöjärvelle, josta suuntaamme yhdessä Tarinantakoja Rami Lepistön kanssa kohti Road to Valhalla- näyttelyn syksyisten kuvausten ensimmäistä lokaatiota. Siitä tarkemmin ensi viikolla, parasta aikaa toimittelen ahkerasti asiakkaille vedoksia ja valmiita kuvia.

Poissa ollessani teitä palvelee kuvaamolla jälleen huippumiehemme Jäppilästä eli Jukka Suhonen, pyritään jälleen toki pitämään putiikkia auki parhaamme mukaan.

Viikko 38 näin:

Ma klo 10-15
Ti suljettu
Ke klo 10-17
To klo 10-17
Pe ajanvarauksella Jukka Suhonen, p.  050-3067572

Viikko 39:
Ma - Ke ajanvarauksella Jukka Suhonen, p.  050-3067572
To klo 10-17
Pe klo 10-17

Lisätietoja mm. Passikuvien infosivulla.

4.9.2020 Road to Valhalla sai omat kotisivut

Matka ei koskaan ala ilman ensimmäistä askelta, eikä yksikään pitkävene pääse merille ilman tuulta purjeissa.Lähde kanssamme etsimään Valhallaa ja laita seurantaan oheisen linkin takaa löytyvä sivu - täältä pääset seuraamaan matkaamme. www.roadtovalhalla.fi

Model: Jarkko Paananen
MUAH: Heidi Lukkarinen
Props: Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forge
Kuvaus: www.jonematilainen.com
Copywriting: Tarinantakoja, www.tarinantakoja.fi
Yhteistyössä: Molla la Donna

21.8.2020 Road to Valhalla - Aikamatka Pohjolan historiaan ja mytologiaan valokuvin.

Joskus todellakin käy onni onnettomuudessa!

Kun suunnitteilla on pitkä projekti, johon lähdetään palavalla intohimolla, ei kukaan toivo suuria takaiskuja. Road to Valhallan rattaisiin iskeytyi kuitenkin kapula miltei Mjölnirin voimalla kun toista aaltoa tekevä pandemia teki suunnitellusta Islanninmatkasta mahdottoman. Vaikka jokin näyttää ylipääsemättömältä, täytyy silti jatkaa eteenpäin samalla päättäväisyydellä, kuin millä viikinki kulkee kähinän jälkeen kohti simatuoppia.

Näin tälläkin kertaa ja ratkaisu löytyi. Projekti toteutetaankin Suomessa. Alun pettymys vaihtui valtaisaan innostukseen viimeistään, kun - uskomatonta kyllä, Suomesta löytyy maailman autenttisin mahdollinen viikinkikylä. Pienellä salapoliisintyöllä löytyi myös monta muuta teemaan erinomaisesti sopivaa kohdetta, joista kuulet lisää matkan varrella. Usein unohtuu, että Suomi oli kuitenkin osa viikinkien Idäntietä.

Projektin ideoitsija ja Aasojen saliin vievän tien tutkija Jone, sai apukäsipariksi mukaansa taistelutoverin jo vuosien takaa, kun matkaan lähtee varsinainen nykypäivän ”Skaldi” Rami. Seikkailusta tulee varmasti ikimuistoinen, kahden kaveruksen lähtiessä matkaan.

Otahan projekti seurantaan, kun syyskuussa starttaamme ja lähde kanssamme kohti Valhallaa! Erinomaista Freyan päivää.


Valokuvaaja Jone Matilainen www.jonematilainen.com
Tarinantakoja Rami Lepistö www.tarinantakoja.fi

Kuva: Molla la Donna

#viking #vikings #viikinki #viikingit #viikingid #viikinkiaika #retki #seikkailu #suomenhistoria #valokuvaus #valokuvaaja #jonematilainen #tarinantakoja #suomi #fromfinland #suomesta #roadtovalhalla

10.8.2020 Kuvaamon  aukioloajat viikolla 33

Kesä on ollu kiireinen ja monipuolinen, suurkiitos asiakkailleni!
Viikko 33 menee kokonaisuudessaan Tampereella VVI-opintojen lähijaksolla, sekä teen myös parit supercoolit miljöökuvaukset steampunk- sekä horror-cinematic- tyyleillä Tampere-Ylöjärvi- akselilla. Työviikon päättää pitkä dokkarihääkuvaus lauantaina, niin ikään Tampereella ja Ylöjärvellä. Pieksämäen kuvaamo auki sillä välin sijaisvoimin ma 10.- to 13.8. normaaliaukioloajoillamme klo 10-17. Pe 14.8. suljettu.

Ideoimme samalla reissulla myös Tarinantakoja Rami Lepistön kanssa tulevaa viikinkiseikkailuamme Road to Valhallaa, punniten kuinka Covid-19 vaikuttaa projektin matkasuunnitelmiin. Jääkö Islanti vain haaveeksi tänä vuonna, siitä lisää pian.
Kuvana vielä Road to Valhallaan kuvattua settiä seppämme Anssi Routavirran kera.

#blacksmith #handmade #blacksmithing #bladesmith #mystic #forge #forging #forgedinfire #sparkles #fire #smoke #art #blacksmiths #lowkey #silhouette #cinematicstyle #elinchrom #quadrahybrid #canon #eos5dsr #locationphotoshoot #roadtovalhalla #viking #photoexhibition #valokuvaaja #jonematilainen #pieksämäki #jonematilainenphotography

20.6.2020 Road to Valhalla- näyttely kuvataan Islannissa!

Viruspandemia vaikutti myös viikinkien saagoihin pohjautuvan näyttelyprojektini etenemiseen, mutta nyt tilanteen ja matkustusohjeistusten selkiydyttyä voin tämän nyt kertoa: Syyskuussa matkustan Islantiin ja kuvaan aidoilla tonteilla Islannin saagojen inspiroimia, tarinallisia kuvia Road to Valhalla-näyttelyä varten. Projektia tukevat apurahoin Suomen Kulttuurirahasto / Etelä-Savon Maakuntarahasto, Pieksämäen Kulttuuritoimi, sekä Jenny Perman säätiö. Nöyrä kiitos. Lisäinfoa projektin edetessä.
Tästä hienosta asiasta on osuvaa kertoa näin keskikesän juhlan aikaan ja maagista oli ottaa tämä kuvituskuva viime yönä. Huippu fiilis juuri nyt! 💪
Sword by the great Anssi Routavirta / Takomo Routarauta / Frost Ferrum Forge
Lady of the lake: Anna Kovalainen

#valhalla #roadtovalhalla #viking #vikings #saga #sword #lady #hand #risefromthedepths #runes #courage #energy #safetravels #artproject #vikinghistoryphotoexhibition #photoexhibition #summersolstice #nightlessnight #settingsun #watersplash #fastshutterspeed #skr #kulttuurirahasto #taide #valokuvaaja #jonematilainen #jonematilainenphotography

Juhannusviikolla 25
palvelemme seuraavasti:

Ma 15.6. Klo 10-17
Ti 16.6. Klo 10-17
Ke 17.6. Klo 10-17
To 18.6. Klo 10-13
Pe suljettu

Viikolla 26 avoinna jälleen normaalisti ma-pe klo 10-17. Alkuviikosta minua tuurailee tyttäreni Sonja Matilainen, kun pidän pari lomapäivää.

Mukavaa keskikesän juhlaa kaikille! 🌞

6.4.2020 Lahjakortit lisätty verkkokauppaan / Pääsiäisen aukioloajat

Studiolta noudon tai puhelimitse/somen/sähköpostin kautta tilaamisen lisäksi voit nyt tilata lahjakortteja myös verkkokaupastani. Toimitus on ilmainen.
Verkkokaupan valikoima laajenee lähiaikoina  mm. upeilla maisema/taideprinteillä, tästä tulossa lisätietoa pian. Tulevista kaupan muutoksista huolimatta kuvausasiakkaani pystyvät toki tilaamaan tuotteita ihan samaan malliin kuin ennenkin.

Liike auki myös tällä ja ensi viikolla normaalisti joka arkipäivä klo 10-17, pitkäperjantai ja pääsiäismaanantai suljettu.

Nyt jos koskaan tue kaikkia palvelevia, paikallisia ja kotimaisia yrityksiä! Selvittäisiin mahdollisimman moni tämän tilanteen yli. Kiitos!🙏

#yksinyrittäjät #ostapienyrittäjältä #valitsekotimaista #pidetäänhuolta #autanyt #ostapieneltä #yhdessävahvoja #korona #koronavirus

30.3.2020 Liike avoinna normaalisti

Kotimaahan paluun jälkeinen karanteeniaika päättyi lauantaina ja liike on jälleen auki. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta on kiva olla taas työmaalla! 👌🌞

Kuvaamon palvelut siis rullaavat normaalisti arkisin klo 10-17 ja sopimuksen mukaan muuhunkin aikaan. Meiltä saat perinteiseen malliin mm.
- laadukkaat henkilökortti-, ajokortti-, passi-, viisumi-, ja muut lupakuvat ilman ajanvarausta. Toimitus heti sähköisenä ja/tai paperisena.
- lahjakortit kaikkiin kuvauksiin
- muoto/perhekuvaukset
- kattavat yrityspalvelut (brändäys/henkilöstö/tuote- ja muut kuvaukset yritysten tarpeisiin)
- hää- ja muut juhlakuvaukset
- paikallisesti valmistetut kuvatuotteet asiakkaiden omista kuvista, vanhojen kuvien repro/korjauspalvelut
- kuvatuotteet kaikille omille kuvausasiakkaille kautta vuosien. Jos kuvasi eivät löydy enää verkkokaupasta, niin ilmoita. Lataan ne sinne halutessasi uudestaan.

Voit asioida paikan päällä tai etänä, joka tapauksessa palvelut pelaavat jouhevasti ja hyvällä käsihygienialla, jota edellytän itseltäni ja kaikilta asiakkailtani. Käsihuuhde ja käsien pesumahdollisuus studiolla kaikille asiakkaille.

15.3.2020 Vietnamista palattu / Koronavirus- infoa

Vietimme edelliset pari viikkoa matkaillen Vietnamissa. Oli hieno reissu, jossa pääsin tekemään muoto- ja dokumentaarista kuvausta, kuvaustehtäviä VVI-opiskeluihini liittyen, sekä toki maisema- ja katukuvausta kulttuuriin tutustumisen ja lomailun ohella. Siistiä oli bongailla monenlaisia hahmoja ja tilanteita tuosta suurien vastakohtaisuuksien ja aasialaiseen tapaan iloisten ja ystävällisten ihmisten maasta. Näitä ahkeria, sinnikkäitä ja positiivisia ihmisiä on pakko ihailla.

Kuten Suomen hallitus ja THL on ohjeistanut, kaikkien ulkomailta palaavien tulee jäädä kotiin 14 vuorokauden ajaksi ja näin luonnollisesti teen myös minä. Eli työskentelen etänä kotoa käsin kuvia valmistaen ja muita käynnissä olevia projekteja edistäen. Studio on siis pidettävä kiinni kuun vaihteeseen saakka (avaamme taas ma 30.3.2020), mutta jos tarvetta ilmenee voimme järjestää vaikkapa joitakin passi/lupakuvapäiviä sijaisvoimin. Lähiajoille sovituista muoto- ja yrityskuvauksista olen asiakkaiden kanssa suoraan yhteydessä heti alkuviikosta.

Muutoin olen täysin normaalisti tavoitettavissa ja buukattavissa yritysten tarpeisiin keväälle ja yksityisasiakkaille tämän omaehtoisen karanteenin päätyttyä. Aikoja voit varata normaaliin tapaan puhelimitse p.044-9674410 tai muita yhteystietojani käyttäen.

Eli tuleen ei missään tapauksessa jäädä makaamaan, firma pyörii ja palvelut pelaa mahdollisimman normaalisti. Kaikkea hyvää porukalle ja pysykää terveenä!🙏

- Jone -

Using Format